Selena Gomez, declarații emoționante despre terapie, dragoste și nevoia de a fi singură

0

Selena Gomez vorbește despre viața ei din ultimele luni, aceasta povestind în cadrul podcast-ului Coach – Dream It Real despre terapia pe care o face, dezvăluind totodată care este și lucrul pe care oamenii nu îl știu despre ea.

„Nu cred că oamenii îmi cunosc inima. Cred că pur și simplu câteodată oamenii pot crede că am fost instruită să zic lucrurile corecte și am fost învățată să vorbesc așa. Nu știu cum să fii instruită, cum ar putea cineva să mă învețe să spun lucruri?”, a spus Selena Gomez.

„Cred că pur și simplu mulți oameni nu îmi înțeleg inima, știi? Și totodată nu-mi place că totul poate fi despre aparențe. Nu îmi place ca oamenii să mă judece în funcție de ținutele mele sau orice altceva”, a adăugat artista.

Ea a explicat ulterior la ce se referă când vorbește despre aceste aparențe: „Cred că întreaga lume astăzi, cu atât de multă expunere la orice… este minunat să te aranjezi și să te simți frumoasă și să faci toate acele lucruri, dar… sunt flatată când mi se spune ‘Ești frumoasă’. Sunt, dar nu este despre asta… aș vrea ca cineva să mă iubească pentru persoana care sunt.”

Selena a explicat și de ce a ales să ia o pauză anul trecut. „Anul trecut am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.