Selena Gomez a creat un costum de baie special pentru a-i masca cicatricea lăsată de transplantul de rinichi

0

Theresa Marie Mingus, prietena Selenei Gomez, a lansat brandul Krahs Swim, aceasta anunțând miercuri că a colaborat cu artista pentru o colecție specială în ediție limitată.

Printre piesele din colecția capsulă se numără și un costum de baie roșu, cu talie înaltă, pe care Selena l-a creat special pentru a-i acoperi cicatricea lăsată de transplantul de rinichi pe care l-a suferit din cauza lupusului în 2017. Ea a vorbit despre designul costumului de baie într-un interviu cu Mingus, special pentru brandul acesteia.

„M-am simțit foarte bine când am făcut acest design. A fost distractiv. Una dintre creații a fost un slip cu talie înaltă cu curea. Am suferit un transplant de rinichi și îmi plac costumele de baie care acoperă acea zonă și mă fac să mă simt confortabil.”

Selena Gomez a vorbit cu Theresa Marie Mingus și despre ajutorul pe care aceasta i l-a oferit în perioada dificilă prin care a trecut. „După ce am lucrat cu tine, întreaga experiență m-a ajutat să înțeleg să nu iau viața prea în serios. Am crescut într-o situație dificilă, așa că am simțit că am avut o conexiune pentru că amândouă venim din locuri reale care, nu știu, nu cred că aș fi trecut prin cele mai dificile momente din viața…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.