Secretul siluetei ireproșabile a Thaliei, dezvăluit într-o filmare

0

Thalia nu doar că nu-și arată vârsta, dar este într-o formă fizică de zile mari și afișează o siluetă fără reproș. Vedeta reușește să arată demențial pentru că are un stil de viață foarte bine pus la punct.

Nici bine nu au trecut sărbătorile de iarnă că vedeta s-a întors la rutina de zi cu zi. Într-o înregistrare, Thalia apare în timp ce își face antrenamentul deloc ușor.

„Începând anul cu atitudinea corectă! Sănătatea înainte de toate!  Să-și menții trupul activ cu ajutorul rutinei zilnice este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru tine. Exercițiile, dieta sănătoasă și gândurile pozitive sunt total indispensabile pentru a te simți plin de energie”, a explicat Thalia.

În anul 2000, Thalia s-a căsătorit cu Tommy Mottola. Cuplul are doi copii: Sabrina Sakae, care a venit pe lume în 2007, și matthew Alejandro, care s-a născut în anul 2011. Tommy Mottola a fost căsătorit de trei ori.  În anul 1971, acesta s-a însurat cu Lisa Clark, de care a divorțat în anul 1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Michael și Sarah. În iunie 1993, Tommy Mottola s-a căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind celebra căntăreață Mariah Carey. Cei doi s-au separat în luna mai a anului 1997.

Citește și: Scandal…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.