Secretul dureros din spatele pozelor glam, dezvăluit de un manechin | Străine, Vedete

0

După ce a participat la Australia’s Next Top Model, tânăra Taylah Roberts a devenit un model de succes. Însă de curând, ea a povestit că aceea a fost cea mai neagră perioadă din viața ei.

Taylah a postat pe contul ei de Instagram o imagine de tip ”înainte și după”. În stânga imaginii are silueta de topmodel, iar în dreapta își etalează silueta din prezent, normală și sănătoasă. Mesajul care însoțește imaginile a primit mii și mii de aprecieri.

”Tot ce văd în poza din stânga este tristețe, oboseală, lipsa de încredere în sine. Asta îți face o industrie care se concentrează doar pe felul cum arăți (n.r. – industria modei). Mai ales dacă nu te-ai născut atât de slabă, tot timpul m-am luptat să rămân așa. Era speriată că visurile mele vor fi spulberate într-o clipă dacă centimetru arată mai mult cu câțiva milimetri. Sunt norocoasă că mi-am revenit din starea aceea neargă, dar încă îmi amintesc de ea în perioada aceasta a anului… Este săptămâna modei…”

”Eu văd dincolo de pozele glossy făcute în culise, dincolo de zâmbetele jucăușe și corpurile perfect tonifiate. Îmi amintesc trezirile la 5:00 dimineața, machiatul și demachiatul de atâtea ori la rând până când mi se înroșeau ochii și nu mai suportam. Părul îmi era întins, ondulat, dat cu ceară,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.