Secretul coafurii Prințesei Diana – Elle.ro

0

Aparent, fanii erau atât de obsedați de părul Prințesei Diana, încât acesta trebuia să fie tuns imperceptibil o dată la câteva săptămâni, în secret.

Într-un interviu cu stilistul personal al Prințesei Diana, Richard Dalton, acesta povestește nebunia legată de părul acesteia. „Orice făceam cu părul ei ajungea pe prima pagină a ziarelor,” a spus acesta.

Atunci când prințesa a vrut să își tundă părul mai scurt, înainte să călătorească în Africa, se temea că schimbarea de stil va atrage prea mult atenția media și că va acapara știrile. Dalton a decis să taie câte puțin o dată la câteva săptămâni, pentru a nu atrage atenția. Rezultatul final a fost o tunsoare pixie care a devenit din ce în ce mai scurtă, în mod gradat, fără a trezi suspiciuni. Genial, nu? Desigur, Prințesa Diana a fost cunoscută pentru atenția acordată părului. Atunci când călătorea în străinătate, Diana îl lua cu ea pe Sam McKnight, stilistul său, pentru a-și menține intact look-ul.

„Era conștientă de puterea pe care o are”, a spus McKnight într-un interviu pentru Today, adăugând că prințesa i-a spus într-o zi „Merg în toate locurile în care sunt mulți oameni care o așteaptă pe Prințesa Diana, și nu vreau să îi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.