Secretul Andreei Berecleanu. „Persoanele publice e feresc să recunoască”

0

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1 a mărturisit, într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Instagram, că nu bea lichide, dar că nu obișnuiește să consume apă.

 „Vă spun un secret, care de fapt nici nu e un secret, deși persoanele publice se feresc să recunoască ce fac „în papucii de acasă”. Am observat că există, totuși, un curent internațional de a-ți arată normalitatea, indiferent că te cheamă Jennifer Lopez sau Celine Dion. Adică și părțile vulnerabile. De a spune răspicat că nu ești perfectă!

Asta e încurajator, mie îmi plac oamenii autentici. În ce privește marii artiști, parcă aș preferă o doză de mister, aceea pe care ne-o ofereau marile legende. Altfel dispar poveștile, intrigile, miturile, chiar și false. Dispare aura, nu ne dorim să fim la fel. De aceea ei sunt pe scenă și noi nu.

Ca să revin la secretul meu. Nu beau apă, aproape deloc. Lichide, da! O supă, mai multe cafele, dar apă, nu depășesc un litru zilnic, cel mult. În timpul jurnalului de știri, e altceva. Mi se face sete?. Voi, cum stați cu hidratarea? Mâncați sărat ca să beți mai mult? ?”, a afirmat ea.

Andreea Berecleanu, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune din România. Are doi copii superbi, Eva…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.