Secretul actorulului Adrian Nour a ieșit la iveală

0

 Una dintre cele mai simpatice îl are ca protagonist chiar pe Moș Crăciun, care a venit îmbrăcat cu o costumație nonconformistă. În fața ezitării lui Adrian și a surorii lui, Moșul a găsit totuși o explicație care i-a convins pe cei doi copii că el este cel autentic.

 „Într-o iarnă a venit Moș Crăciun îmbrăcat într-un costum alb și avea o voce mai ciudată, ca de femeie răgușită. Ziceai că-i îmbrăcat cu vată și lână… A fost foarte amuzant, mai ales pentru adulți. La început n-am vrut, eu și sora mea, să spunem poezii sau să-i cântăm ceva pentru că am crezut că nu e Moșul cel adevărat, dar ne-a convins când ne-a spus că nu i s-a uscat costumul cel roșu…’, își amintește Adrian, zâmbind. Dar, dacă s-ar întâmpla acum să îl reîntâlnească pe celebrul simbol al Crăciunului, artistul i-ar mulțumi pentru că iubește toți copiii și vine să le aducă acestora cadouri… „chiar dacă nu i s-a uscat costumul cel roșu 🙂‘. În ceea ce privește cadourile, el păstrează și acum setul de soldăței care i-a făcut copilăria frumoasă și cu care s-a jucat mult timp.

În luna decembrie, pe lângă spectacolele „MAMMA MIA!’ unde va cânta în rolul unuia dintre posibili tați ai Sophiei, Adrian mai pregătește un repertoriu special, de colinde. El povestește…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.