Se simte „dărâmat și obosit”

0

Surse apropiate artistului au dezvăluit pentru revista People că Justin se simte „dărâmat și obosit” și că „s-a chinuit un pic” în ultima vreme.

Totuși, aceștia au precizat că depresia starului nu are nimic de-a face cu căsătoria cu Hailey Baldwin.

Justin (24 ani) și Hailey (22 ani) s-au căsătorit civil în cadrul unei ceremonii intime, la New York, în luna septembrie a anului trecut.

Beneficiază de ajutor și are un anumit tratament. Este încrezător că se va simți mai bine în curând”, au spus sursele citate.

De curând, Bieber a admis, în cadrul unui interviu pentru Vogue, că a avut probleme cu încrederea în oameni. Ba chiar a avut probleme de încredere chiar și cu soția sa, pe care o cunoaște de mai mulți ani.

M-am luptat cu sentimentul că oamenii mă folosesc sau nu sunt acolo cu adevărat pentru mine, și că scriitorii caută să scoată ceva de la mine și apoi să folosească informația împotriva mea”, declara cântărețul.

El a vorbit și despre dificultățile cauzate de faptul că a crescut sub ochii publicului, întrucât a cunoscut faima de la frageda vârstă de 13 ani.

Nu am avut cu adevărat șansa de a afla cine sunt în afară de ceea ce fac. Am avut nevoie de puțin timp să mă autoevaluez: cine sunt, ce vreau de la viață, de la relațiile mele, cine vreau să fiu –…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.