Scarlett Johansson aduce în discuție moartea tragică a Prințesei Diana, după ce a trecut printr-un incident înfricoșător cu paparazzi

0

Scarlett Johansson adresează problema paparazzilor insistenți și agresivi, explicând că atitudinea și comportamentul lor pun în pericol atât celebritățile pe care le urmăresc, cât și pe ceilalți cetățeni.

„Paparazzi depășesc foarte multe limite pentru a urmări și a hărțui persoanele pe care le fotografiază. Chiar și după moartea tragică a Prințesei Diana, legile nu au fost deloc schimbate pentru a proteja oamenii de paparazzi. Mulți fotografi au cazier și vor face orice doar ca să obțină o fotografie. Ieri, după ce am plecat din emisiunea Jimmy Kimmel Show, am fost urmărită de cinci mașini cu geamuri fumurii, pline de bărbați, trecând pe lumina roșie de la semafor și punându-i pe ceilalți șoferi în pericol, doar pentru a mă urmări pentru a vedea unde locuiesc, pentru a mă urmări atât pe mine cât și pe fiica mea pe toată durata șederii„, și-a exprimat actrița nemulțumirea, apelând la înțelegere și la speranța că se vor produce, totuși, niște schimbări.

„Paparazzi pun viețile oamenilor în pericol, doar pentru a sta zile în șir în vecinătate, în mașini cu geamuri fumurii, încercând să mă urmărească la locul de joacă și să-mi fotografieze copilul și copiii celorlalți părinți….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.