Scandal de proporții! Brandurile Topman și Pretty Little Thing, acuzate că înlocuiesc etichetele altor branduri cu propriile etichete

0

Oh-oh! Brandurile britanice Topman și Pretty Little Thing au fost acuzate de mai mulți utilizatori Twitter că au scos etichetele altor branduri și au vândut articolele cu propriile etichete.

Vineri seară, un utilizator Twitter a postat pe social media o fotografie cu o pereche de pantaloni de trening Pretty Little Thing, cu următoarea descriere:

„Deci, Pretty Little Thing vinde pantaloni de trening de 6-12 lire sterline, cărora le taie etichetele, cu 20 de lire, adică produse pe care ei nici măcar nu le-au fabricat?”.

Imaginea pare să arate rămășițele unei etichete aparținând mărcii de îmbrăcăminte americană Fruit of the Loom.

Utilizatorul a postat, de asemenea, o imagine cu produsul respectiv, vândut pe Amazon. Pantalonii Fruit of the Loom erau la vânzare acolo la prețul de 5,75 lire sterline.

Brandurile Topman și Pretty Little Thing, acuzate că înlocuiesc etichetele altor branduri cu propriile etichete

Postul potrivit căruia brandurile Topman și Pretty Little Thing înlocuiesc etichetele altor branduri cu propriile etichete a fost distribuit de vineri de peste 10.000 de ori și a primit peste 41.000 de aprecieri, de la alți utilizatori Twitter.

Ei au mai postat, de asemenea, și alte fotografii, cu piese vestimentare aparținând altor branduri care se pare că fac același lucru.

Un alt utilizator a postat o fotografie cu o rochie, pe care susținea că a cumpărat-o de la Pretty Little Thing, dar care avea, însă, eticheta altui brand  atașată.

„Nu este prima dată…am comandat o rochie de la ei și tot ce au făcut a fost să acopere eticheta cu un sticker, dar au păstrat-o și pe cea veche. Mi s-a spus să nu o returnez, ci să o arunc”, a scris…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.