Sărbători triste pentru Adina de la Heaven, care și-a pierdut tatăl anul acesta. “Nimic nu va mai fi la fel”

0

Adina de la Heaven și-a pierdut tatăl pe când se afla în vacanță, în Liban, cu iubitul său. Bărbatul a făcut infarct, iar vestea a căzut ca un trăsnet pentru artistă, care era foarte apropiată de părintele său.

De atunci, tânăra suferă în tăcere și evită să vorbească despre teribila pierdere. Spune doar că sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel.

Dumitru Postelnicu, un cunoscut om de afaceri din Vaslui, ar fi împlinit 65 de ani pe 22 decembrie, data la care toată familia obișnuia să se strângă, pentru a-l sărbători.

„O să fie greu toată viața. Tata era născut pe 22 decembrie, anul acesta vom avea primele sărbători fără el. Crăciunul întotdeauana îl fac cu familia”, a mărturisit Adina pentru Libertatea.

Și-a întrerupt proiectele și planurile

Cântăreața ne-a mai mărturisit că, din cauza pierderii tatălui său, nu a fost capabilă să-și termine proiectele pe care le avea în plan și și-a neglijat, într-un fel, viața profesională:

„În februarie voi scoate o piesă nouă. Anul ăsta nu am reușit. Era programată să o lansez vara trecută, dar l-am pierdut pe tata și nu am fost capabilă să mai fac nimic. De anul viitor, mă ocup și de viața profesională”.

Citește și:

VIDEO/ Au rămas liceenii doamnei Tamara Buciuceanu-Botez. Actrița a fost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.