Sărbători la pat pentru Oana Zăvoranu și soțul ei. „ne întrecem în antibiotice”

0

 

Pe Oana Zăvoranu, anul 2019 o prinde cu probleme de sănătate. Vedeta este răcită, după ce partenerul ei de viață, Alex Ashraf, a avut și el aceeași problemă de Crăciun.

„Ca niciodată, anul asta de Crăciun, Alex a fost răcit rău și acum sunt eu praf… nu știu cum am reușit amândoi „performanta” asta ???.  Ne „intrecem” în antibiotice, siropuri de tuse, ceaiuri fierbinți, șervețele și pufuri pentru nas înfundat ???. 

Abia aștept noul an cu noi provocări, noi realizări, noi planuri și multă muncă inteligent făcută ca lucrurile să iasă așa cum vrem noi.  Proiectele personale întotdeauna trebuie privite extrem de serios, pentru că e foarte important să începi cu dreptul…

…Vor urma și altele, multe, dar toate la timpul lor. Nu am renunțat nici la tv sau actorie, există planuri, vom vedea și vom analiza care se materializează. 

În ultimul timp am devenit extrem de selectivă cu tot, de la oamenii cu care mai discut, locurile pe care le mai frecventez sau invitațiile pe care le mai onorez… și știu eu mai bine de ce. Vă mai scriu pe seară un alt mesaj în care va voi ura ce simt, că acum e încă prea devreme! Love ♥️ Oana”, a spus vedeta.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.