Sarah Jessica Parker vorbește despre comportamentul inadecvat al unui „mare star de cinema”

0

În timpul unui interviu recent, Sarah Jessica Parker a povestit o întâmplare mai puțin plăcută pe care a avut-o în trecut și care a determinat-o să-și dorească să renunțe la job din cauza comportamentului inadecvat al unui coleg de platou. Actrița, care nu i-a dat numele actorului sau proiectului în cauză, a spus că nu s-a simțit confortabil îndeajuns încât să adreseze această problemă pe platourile de filmare.

„Cred că indiferent de cât de evoluată și modernă credeam că sunt, nu m-am simțit în totalitate într-o poziție – indiferent de rolul pe care-l aveam- nu m-am simțit suficient de puternică precum bărbatul care se purta nepotrivit, ceea ce.. mă fascinează să o spun cu voce tare, pentru că au fost nenumărate ocazii când s-a întâmplat și eram într-o poziție diferită și eram la fel de puternică”, a explicat Sarah Jessica Parker.

În cele din urmă, Sarah i-a vorbit agentului ei despre disconfortul creat de acel actor. „În câteva ore, totul se schimbase. Agentul meu le-a spus: „Dacă acest lucru continuă, i-am trimis un bilet, un bilet doar dus, care o va trimite departe de acest oraș, și nu se va mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.