Sarah Hyland, din Modern Family, a dezvăluit că a suferit două transplanturi de rinichi

0

Actrița de 28 de ani suferă de displazie renală și când avea 21 de ani a suferit primul transplant de rinichi. Donatorul a fost tatăl său, dar organismul tinerei a refuzat organul și a fost nevoită să facă dializă până a fost supusă unui nou transplant.

Al doilea donator a fost fratele său, iar de această dată se pare că lucrurile merg bine și corpul său a acceptat rinichiul.

„Toată viața mea m-am simțit ca o povară”, a mărturisit Hyland în interviul publicat luni. „Când un membru al familiei îți dă o a doua șansă la viață și eșuează, simți că e vina ta. Nu este, dar așa simți”, a spus ea.

„De multă vreme, mă gândeam la sinucidere, pentru că nu am vrut să-l dezamăgesc pe fratele meu mai mic, așa cum am făcut-o cu tatăl meu”, a mai declarat actrița.

Ea spune că acum se simte împlinită și fericită cu viața sa și susține că a vrut să împărtășească prin ce a trecut cu publicul său, pentru că dorește să le arate că nu sunt singuri.

Anul trecut, actrița a fost criticată pentru o apariție publică, uni fani acuzând-o că promovează anorexia. „Nimeni nu trebuie să își dorească să ajungă la greutatea pe care o am eu acum. Dar nu am controlul asupra corpului meu. M-am născut cu atâtea probleme de sănătate, încât medicii i-au spus…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.