Sarah Brightman va concerta la București și Cluj-Napoca în 2019

0

Soprana britanică va concerta în București, la Sala Palatului, pe 21 octombrie, pentru ca pe 22 octombrie să poată fi văzută pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Biletele vor fi puse în vânzare vineri şi au preţuri cuprinse între 750 de lei şi 150 de lei, pentru concertul din Bucureşti, şi între 525 de lei şi 145 de lei, pentru show-ul din Cluj-Napoca.

Turneul „Hymn: Sarah Brightman In Concert” a debutat în America de Sud în noiembrie și va include 125 de reprezentații pe cinci continente.

„Hymn” este cel de al 12-lea album de studio al sopranei, care a mai concertat în România în anul 2014.

Sarah Brightman, în vârstă de 58 de ani, este considerată una dintre sopranele cu cele mai mari vânzări din lume şi este singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance şi Classic. Sarah Brightman este pionieră a genului „classic crossover” şi unul dintre marii artişti ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute şi având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur şi de platină, în peste 40 de ţări.

Single-ul „Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume.

Sursă foto: Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.