Sandra Bullock a dezvăluit că a fost îndrăgostită de Keanu Reeves

0

Actrița a declarat, în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show, că a fost foarte atrasă de Keanu în 1994, însă el nu i-a acordat atenție.

Mă gândesc la cât de drăguț era Keanu Reeves și  cât de frumos a fost în acea perioadă. Mi-ar fi plăcut să existe ceva între noi, dar niciodată nu ne-am întâlnit în afara platourilor de filmare. Cred că a fost ceva ce nu i-a plăcut la mine”, a afirmat ea.

Se pare că vedeta de la Hollywood s-a gândit multă vreme ce ar fi putut să nu îi placă lui Reeves la ea, iar Ellen DeGeneres i-a oferit o sugestie: părul.

Pe atunci, Bullock avea o tunsoare tip bob.

E amuzant. Îmi doream să am părul mai lung. M-ar fi ajutat  să mă ascund în anumite momente, să nu mă vadă nimeni că eram atât de îndrăgostită”, a mai spus Sandra.Dar aceea nu a fost singura colaborare dintre Sandra Bullock și Keanu Reeves. Cei doi s-au reîntâlnit pe platourile de filmare în anul 2004, în momentul turnării peliculei „The Lake House”.

De-a lungul timpului, Sandra Bullock a avut mai mulți iubiți celebri, printe care actorii Tate Donovan, Mathew McConaughey, Ryan Gosling și jucătorul de fotbal american Troy Aikman.

Între 2005 și 2010 a fost căsătorită cu bikerul Jesse James, vedeta seriei TV Monster Garage.

Sandra a decis să divorțeze după ce a aflat de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.