Sandale în tendințe în anul 2019! Completează-ți cu stil garderoba

0

În secolul în care le-am văzut aproape pe toate în materie de haine și accesorii, anul 2019 a reprezentat o adevărată provocare pentru designerii marilor case de modă. Nevoiți să impună noi standarde retailerilor de modă și să propună atât accesorii, cât și piese vestimentare originale, creatorii de modă s-au dedicat reinterpretării creative a clasicei perechi de sandale.

Sandale în tendințe în anul 2019

Elegante sau extravagante, sandalele anului 2019 se pliază perfect pe nevoile tuturor doamnelor și domnișoarelor. Simple sau complexe, modelele sunt perfecte atât pentru zilele lungi de muncă, cât și pentru serile lungi sau scurte încărcate cu evenimente.

Citește și: Top 10 genți în tendințe în 2019

Sandale în tendințe în anul 2019: Cu pietre

Deloc o noutate în lumea modei, sandalele cu pietre sunt ideale pentru evenimentele speciale din viața ta. Pentru a le scoate în evidență, alege o rochie cu un croi simplu, fie ea lungă sau scurtă, într-o nuanță intensă sau chiar pastelată de roșu, verde smarald sau roz pudrat. Pentru a completa outfitul, optează doar pentru câteva accesorii delicate. Astfel nu vei eclipsa adevărata „bijuterie” a ținutei tale!

Sandale în tendințe în anul 2019: Cu platformă

Sandalele cu platformă, aka cele mai bune prietene ale minionelor, au o calitate esențială: se potrivesc atât evenimentelor formale, cât și activităților de zi cu zi. În funcție de materialul din care sunt confecționate, cât și de înălțimea și lățimea tocului, chiar și aceeași pereche de sandale poate fi integrată în ținute diametral opuse ca estetică.

Citește și: Cele mai interesante modele de pantofi de pe podumurile Săptămânilor Modei

Sandale în tendințe în anul 2019: Cu model floral

Destul de greu de asortat, însă extrem de feminine, sandalele cu model floral revin în forță în anul 2019. Deși sunt foarte sofisticate, acestea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.