Sandale 2019 – cele mai elegante modele

0

Număratoarea inversă a început şi abia aşteptăm să purtăm cele mai stylish accesorii ale sezonului şi anume, sandalele. De data aceasta, vom aborda tendinţele sezonului de primăvară/vară 2019 ţinând cont de cele mai elegante modele de sandale, iar noi îţi vom prezenta modelele must have ale momentului.

Inainte de a exemplifica prin modele deosebite de sandale, începem prin a sublinia că sandalele elegante nu mai sunt rezervate exclusiv ţinutelor de ocazie. O pereche de sandale elegante este acum ingredientul perfect chiar şi pentru o ţinută de zi, mereu însă alături de piese basic, cum ar fi o pereche de jeanşi şi un tricou sau chiar o pereche de pantaloni de cycling şi un sacou oversized.

Sandale 2019 – cele mai elegante modele

Aşadar, în 2019 se poartă tot soiul de modele de sandale, însă cele din categoria elegantă sunt incredibil de sexy: minimaliste, senzuale, transparente.

Sandale elegante „naked”

Această primă categorie desemnează acele modele de sandale ce dezvăluie foarte mult piciorul, prezentând barete foarte, foarte subţiri. Pot fi doar două sau pot fi mai multe, însă principalul lor atribut este acela că acoperă foarte puţină piele. Se potrivesc perfect cu rochii tip lenjerie sau cu fuste midi din satin, completate de topuri cu umerii căzuţi

Sandale transparente

Tot din zona naked, însă cu totul alt stil, sunt şi sandalele transparente. Si anul acesta se poartă PVC-ul, însă cele mai reuşite modele de sandale actuale sunt în totalitate transparente. Este adevărat, să porţi un astfel de model poate fi un act de curaj, însă ce declaraţie de stil!

Sandale tip sabot

Desprinse parcă din serialul „Sex and the city”, sandalele tip sabot revin puternic în tendinţe şi promit să devină favoritele noatre în această vară. Senzuale, versatile şi extrem de flatante pentru picior (lipsa baretelor pe gleznă sau a călcâiului alungesc incredibil ),…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.