Ryan Reynolds, declarații amuzante despre viața lui sexuală cu Blake Lively

0

Ryan Reynolds și Blake Lively nu au o viața sexuală prea activă, actorul glumind pe seama acestui aspect în cadrul emisiunii Ellen DeGeneres Show.

Acesta a fost invitat pentru a promova lansarea pe DVD a filmului Deadpool 2, însă discuția a ajuns să fie despre viața sexuală a celor doi actori, după ce Ryan a spus că cel de-al doilea copil „s-a întâmplat de la sex”.

Astfel, el a dezvăluit că viața lui alături de Blake, soția sa de șase ani, nu este atât de interesantă. Ellen l-a întrebat glumind, „Deci ai făcut sex doar de două ori”, iar Ryan a avut răspunsul perfect: „Doar de cele două ori, da. Este o treabă de mercenar, știi, e ceva clinic.”

Și, pe măsură ce discuția continua, oamenii prezenți la eveniment s-au entuziasmat când au aflat că în viitor ar putea exista și un treilea copil al cuplului în viitor. Cu toate acestea, în ciuda aplauzelor, Ryan a dat din cap dezaprobator, indicând că nu este momentul să aibă încă un copil.

Ryan Reynolds a dezvăluit și că nu crede că mai poate rezista să privească Frozen încă un an: „Am văzut Frozen cu fiicele mele de atât de multe orice și oameni nu cred că știu asta, dar dacă derulezi Frozen este de fapt o reinterpretare a filmului The Exorcist.”

Ei bine,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.