Ruby a apelat la implantul cu silicon după ce s-a confruntat cu probleme mari

0

Ruby se numără printre cele mai sexy artiste de la noi din țară, însă vedeta a trecut prin clipe de cumpănă. După ce a dat piept cu probleme mari cu sânii, aceasta s-a hotărât să apeleze din nou la ajutorul medicilor esteticieni.

Cântăreața a cerut ajutorul medicilor esteticieni atunci când ea avea 18 ani. Atunci, Ruby și-a operat nasul iar mai apoi, a hotărât să își pună silicoane, iar această hotărâre a luat-o după ce și-a micșorat sânii, deoarece avea impresia că sunt prea mari.

Vedeta a ajuns însă iar, în urmă cu puțin timp, pe mâna medicilor esteticieni. Fiind nemulțumită de aspectul fizic al bustului ei, cântăreața a ajuns din nou pe masa de operație.

”Prietenilor, a venit ziua cea mare! Greşelile copilărie… Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar!”, a dezvăluit Ruby, conform VIVA!.

Ruby și-a micșorat bustul, iar apoi a vrut să îl mărească la loc. Pentru că nu a luat aminte indicațiile medicului estetician, aceasta a ajuns iar pe mâinile medicilor.

”Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv ruşine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.