Roxana Ciuhulescu, schimbare de look! Cum și-a îmbunătățit prezentatoarea tv aspectul fizic

0

Roxana Ciuhulescu a luat o decizie severă și s-a lăsat pe mâinile chirurgilor, după ce s-a gândit că a venit momentul pentru a-și face o operație de ajustare a pleoapelor.

Vedeta nu era tocmai încântată de felul în care pielea i s-a lăsat, așa că Roxana a cerut ajutorul medicilor specializați.

”E vorba de o operaţie de ajustare a pleoapelor. Totuşi am şi eu o vârstă şi se pare că pielea şi-a mai pierdut din elasticitate. Nu o fac neapărat în scop estetic, să nu mă înţeleagă nimeni greşit. A început să mă deranjeze când stau la calculator şi m-am hotărât să fac această operaţie. Procedura în sine nu cred că durează prea mult” a mărturisit Roxana Ciuhulescu, la Antena Stars.

În plus, aceasta a declarat că, intervenția nu a durat mai mult de o oră, însă emoțiile ei au fost foarte mari.

”A durat un pic mai mult de o oră, dar asta din cauza faptului că am avut mari emoţii, tremuram ca piftia de emoţie. Sunt uşor umflată, uşor vânătă la ochi, în rest totul este ok, aştept ca vineri să-mi scoată firele. Mi-a fost destul de teamă, căci este vorba de o operaţie la ochi, mi-a luat cam trei ani de zile să mă hotărăsc să fac această intervenţie, este o intervenţie minim invazivă, eram aşa de speriată că am vrut să renunţ cu o oră şi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.