Roxana Ciuhulescu a vrut să-și dea demisia după prima emisiune la TV. Ce a speriat-o pe vedetă

0

 

Ani de zile, Roxana Ciuhulescu a moderat emisiunea Pro Motor, de la Pro TV. Despre experiența sa în televiziune a făcut vedeta dezvăluiri. Aceasta a spus că a vrut să demisioneze după prima emisiune.

„Prima emisiune pe care am înregistrat-o a fost la Salonul Auto de la Paris. Am avut un super producător care m-a ajutat enorm, Adrian Cheltuitoru, care acum lucrează la Antena şi la Dolce. În prima emisiune, când am fost pregătiţi în salon pentru filmare, mi s-a încleştat gura de emoţii, deci nu reuşeam să scot două cuvinte. El s-a prins imediat. M-a ajutat. Am depăşit. Am avut trei zile de filmări. Pe vremea aia primele trei zile de filmări de la Salonul Auto de la Paris erau dedicate presei. Ulterior s-au făcut doar două, pentru că în a treia zi nu mai era nimeni şi şi-au dat seama că pierd bani cu expoziţia.

Pe drum, pe avion, la întoarcere spre România, m-a văzut că eram foarte tăcută şi m-a întrebat ce am. I-am zis: „Să ştii că eu îmi dau demisia când ajungem acasă”. Reacţia a fost: „Ce? Te omor, săptămâni întregi am căutat prezentatoare, am făcut atâtea castinguri, eşti nebună”. Zic: „Adi, eu nu sunt făcută pentru lumea asta”, „nu e adevărat, e greu la început, dar o să vezi că o să fie bine. Să nu te prind că te duci la Sârbu să îţi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.