Rona Hartner, operată din nou: „Trebuie să fac chimioterapie” | Româneşti, Vedete

0

Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, a fost operată în luna februarie, în România, după ce a ajuns de urgență la spital acuzând dureri puternice. Atunci i-a fost îndepărtată o tumoare de natură cancerigenă de la colon, iar acum, se pare, actrița va trece printr-o nouă intervenție:  „Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter.

Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc”, – a declarat Rona Hartner în emisiunea „Răi da’ Buni”.

Rona Hartner a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Herve, imediat ce a ieșit din spital, făcându-i astfel cel mai frumos cadou de ziua ei. Cei doi se pregătesc să ajungă la altar chiar anul acesta, pe data de 19 mai având loc cununia civilă, iar cea religioasă se va desfășura pe plajă, în Coasta de Azur.

Sursă foto: Arhivă

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.