Rona Hartner, mărturisiri șoc: „De șase luni de zile știam că voi scrie un status pe Facebook: Am cancer”

0

Actrița a mărturisit în cadrul unei emisiuni televizate că în urmă cu șase luni a avut o premoniție în ceea ce privește starea sa de sănătate, mărturisind faptul că avea stări de oboseală și nervozitate neobișnuite, conform Libertatea.ro.

„De șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie: Am cancer. Mă gândeam: Pe ce culoare o să scriu oare? După aceea mă duceam la gândul acesta, e un gând tâmpit, hai că îl dau la o parte. Mergeam cu toată lumea la doctor, cu familia mea și eu eram sigură că toţi erau bolnavi în jurul meu, numai eu nu și când colo eu eram cea bolnavă”, a spus Rona Hartner.

„Din când în când stăteam eu așa când să adorm, la o siestă sau ceva, mă gândeam. Bine, dacă ar fi să scriu cancer, cum l-aș scrie?. Și după ziceam aoleu, nu. Deci corpul meu îmi vorbea de vreo 6 luni, 8 luni, îmi zicea discret: Băi, nu prea e în regulă, dar nu aveam semne, decât o mare oboseală și o stare un pic de nervozitate. Nu prea suportam pe nimeni, mi se înfundau foarte des urechile, nu mai auzeam pe nimeni, începând cu ora 8 seara”, a explicat vedeta.

După aflarea diagnosticului, Rona Hartner, în vârstă de 45 de ani, a fost supusă unei ample intervenții chirugicale, iar astăzi a fost externată.

Sursă foto: Facebook

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.