Romeo Beckham are o relație cu o actriță celebră | Străine, Vedete

0

Ceea ce știam până acum despre Romeo Beckham este că tânărul e pasionat de tenis și a cochetat și cu modellingul, într-o perioadă. Dar iată că un alt aspect din viața adolescentului iese acum la lumină – Romeo tocmai ce și-a făcut prima lui iubită. Cei doi s-ar fi cunoscut la o gală Unicef, în urmă cu 3 ani, și ar fi început să vorbească. Au urmat întâlniri secrete, lungi discuții la telefon și, desigur, acordul celebrilor părinți ai lui Romeo, iar acum el și actrița de 15 ani ar forma un cuplu.

Familia Beckham. Romeo (16 ani), cel de-al doilea copil al Victoriei și al lui David Beckham, mai are 2 frați și o soră – Brooklyn (20 ani), Cruz (14 ani) și Harper (7 ani)

Cine este iubita lui Romeo Beckham

Tânăra iubită a lui Romeo este nimeni alta decât vedeta serialului Stranger Things, Millie Bobby Brown, cea care o interpretează pe Eleven.

Millie Bobbie Brown

O sursă apropiată adolescenților a declarat pentru Daily Mail că cei doi „formează un cuplu adorabil, deși sunt încă la începutul relației. Victoria e de acord cu această legătură pentru că o îndrăgește mult pe Millie și pentru că este fana ei”.

Foto – Hepta

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.