Romanița Iovan, în criză financiară? Vedeta își vinde bijuterii în valoare de zeci de mii de euro

0

Are 55 de ani și a trecut printr-o mulțime de greutăți în ultimii ani, după ce tatăl copilului său, Adrian Iovan s-a stins din viață. Romanița Iovan pare că în sfârșit este liniștită. Este foarte fericită alături de copilul său Albert, de 14 ani și Iulian Gogan, iubitul său cu 11 ani mai tânăr, dar și cu afacerea sa cu haine, începută încă din anul 1994.

Totuși, Romanița nu a dat vreodată de înțeles că ar trece prin perioade dificile cu banii, mai ales că mereu a fost considerată una dintre cele mai de succes femei din România.

Romanița Iovan își va licita inelul în valoare de 20 000 de euro

Potrivit sursei Spynews, vedeta va organiza însă o licitație cu o parte din cele mai valoroase bijuterii ale sale.

Vara, moda este foarte permisivă. Iar dintre accesoriile acestui sezon, must have-ul este eșarfa, purtată pe cap, la mână sau la geantă, ea este polivalentă, ne putem juca cu culori tari, culori pastel sau cu o singură culoare. Atunci când vii cu un accesoriu, eșarfă sau bijuterie, deja schimbi outfit-ul‘, anunță designerul, conform Spynews.

Potrivit aceleași surse, obiectele pe care vedeta le va vinde sunt eșarfe de firmă, o brățară în valoare de 4.000 de euro, un inel de 800 de euro, o geantă de 900 de euro, dar și un inel ce valorează nu mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.