Rochii de mireasă la modă în 2019

0

Cu siguranță alegerea unei rochii de mireasă nu este un proces ușor, mai ales când ai atât de multe opțiuni pentru rochiile la modă în 2019.
Probabil cel mai important este să definești de la început stilul de rochie care ți se potrivește atât ție, cât și locului în care are loc nunta. Evident, nu prea ai cum să alegi o rochie de tip prințesă dacă îți dorești o nuntă pe plajă, nu? Așa că este timpul să afli care sunt rochiile de mireasă la modă în 2019!

Rochii de mireasă de tip prințesă

Acest tip de croială, cu fusta foarte amplă, este un clasic care nu se va demoda niciodată. Ai grijă însă la proporții, mai ales dacă nu ești foarte înaltă și evită modele care au de toate — trenă, borderie, dantelă și aplicații. Rezumă-te la maxim două texturi pentru a evita o supraaglomerare de elemente și a păstra efectul fustei în centrul atenției.

Rochii de mireasă clasice

De când Meghan Markle, actuala Ducesă de Sussex, s-a căsătorit cu Prințul Harry în acea rochie Givenchy couture extrem de simplă, rochiile clasice,
cu detalii minimale, au revenit în centrul atenției, fiind și unele dintre preferatele ELLE pentru un look elegant și atemporal.

Rochii de mireasă disco

Penele, franjurile și aplicațiile de cristale sunt ingredientele care definesc rochiile de mireasă disco. Mergi pe această variantă dacă ți-ai propus să dansezi toată noaptea.

Rochii de mireasă mini

Dacă rochia de mireasă mini ți se pare prea trendy pentru cununia religioasă (deși nu ar trebui), o poți alege ca variantă pentru cununia civilă sau petrecerea de nuntă. Cert este că variantele cu lungime mini sunt deliciul rochiilor de mireasă la modă în 2019.

Rochii de mireasă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.