Ritualuri de îngrijire de prin lume adunate

0

1 Tratația Lakshmi Energizing (India)

CE ESTE: Este un tratament inspirat din viziunea Ayurveda, care se poate face doar în centre Spa. Numele complet al acestei tratații este Body Therapy și este o metodă de a te încărca cu energie, în cel mai plăcut mod posibil: include o sauna umedă, care ajută la detoxifierea organismului și la revitalizare, un gomaj corporal pentru purificarea corpului, un masaj relaxant cu roci vulcanice și tratamentul facial Lakshmi. Toți acești pași te fac să pleci de la tratament plutind, plus că îți oferă o stare bună, o piele mai hidratată și un tonus general bun.
DETALII: 455 lei / trei ore;
UNDE: Country Spa Health & Beauty Retreat, str. Ștefan cel Mare nr. 122, Comuna Snagov, Sat Ciofliceni, Ilfov, countrysparetreat.ro.

2 Babor Grand Cru (Germania)

CE ESTE: Brand-ul german Babor oferă unul dintre cele mai extravagante tratamente pe care le poți face la salon, cu un efect intens antiaging, care se datorează unei măști îmbibate cu extractul prețios (la propriu și la figurat) de roză de Damasc. Grand Cru Rose Treatment are cinci pași, care pe parcursul unei ore îți șterg oboseala de pe față, luminează și calmează ridurile: demachierea și tonifierea, etapă urmată de aplicarea unei fiole The Rose, în funcție de tipul de ten, un masaj facial cu Rejuvenating Face Oil, o cremă de ochi și aplicarea măștii sub formă de folie (sheet mask), care conține extract de trandafir.
DETALII: 280 lei / 60 minute;
UNDE: Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette, silhoutte.ro.

3 Yutaka Facial (Japonia)

CE ESTE: Nu sunt multe tratații faciale ca aceasta! Cel mai nou tratament de la Shiseido Spa activează simțurile și îngrijește profund pielea, având la bază cinci produse din gama Future Solution XL – cea mai avansată serie de formule a brand-ului japonez. Pe lângă etapa de demachiere cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.