Rita Mureșan s-a despărțit de iubit

0

„S-au separat de comun acord și în mare secret! Totul s-a întâmplat acum câteva luni bune! Pur și simplu, nu mai mergea nimic între ei! Paul a dorit o altă cale și nu a mai vrut să stea într-o legătură care nu ducea nicăieri pentru el”, au spus apropiații fostului cuplu, potrivit Wowbiz.

În urmă cu trei ani, Rita Mureșan mărturisea că este fericită  alături de Paul Atanasiu.  „Eu și Paul ne cunoșteam cu mult timp înainte, dar nu ne băgam în seamă. Dintr-o dată, ne-am văzut mai bine și așa a început totul. Suntem niște adolescenți, suntem veșnic tineri și ne bucurăm de iubire.Nu locuim încă împreună, sunt de modă veche. Mă gândesc totuși la căsătorie, nu renunț la idee, însă luăm totul ușor”, a povestit designerul atunci.

Rita Mureșan s-a schimbat mult în ultima perioadă. Fosta Miss România a depășit suta de kilograme, însă nu pare să îi pese prea mult de acest lucru, mai ales că se simte foarte bine în pielea ei. Rita Mureșan a vorbit la sfârșitul anului trecut, despre situația ei, după ce a fost aspru criticată în acest sens.

Citește și

VIDEO/ Problemele persoanelor cu dizabilități, pasate de la guvern la primării. Mămica unui copil cu tetrapareză spastică: „Lupt pentru drepturile lui, ca om, iar politicienii șterg cu el pe jos!”

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.