Rihanna a angajat un model care arată exact ca ea doar pentru a testa diferite stiluri de sprâncene

0

Anul acesta ne-am întâlnit pentru prima dată la Met Gala și voia să-și deschidă sprâncenele la culoare. Deci Rihanna este atât de cool încât are un model care arată exact ca ea și se prezintă la programare și încerci diferite look-uri de sprâncene, îi trimiți poze Rihannei, iar ea decide dacă vrea să le facă sau nu„, le-a spus Damone Roberts celor de la ET.

„Așa că am încercat tot ce am putut pe model, i-am trimis poze Rihannei și nu am primit niciun răspuns de la ea atunci, iar cu două zile înainte de Met Gala, îmi spune „Le iubesc! Trebuie să zbori la New York și să ai grijă de mine”, a continuat Damone.

Damone Roberts este cunoscută în rândul celebrităților de la Hollywood pentru talentul de a realiza sprâncene perfecte. Printre vedetele care apelează la ea se numără Beyonce, Christina Aguilera, Oprah Winfrey sau Kim Kardashian.

Cel mai ciudat loc în care am făcut sprâncene a fost pe covorul roșu la Premiile Oscar. Efectiv pe covorul roșu. Am făcut sprâncene în multe avioane private, de asemenea„, a adăugat Damone.

Citește și:
Această greșeală de scriere dintr-un titlu despre Julia Roberts te va amuza cu siguranță

Foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.