Richard Gere a devenit tată pentru a doua oară la 69 de ani

0

În vârstă de 69 de ani, Richard Gere s-a căsătorit cu publicista și activista de origine spaniolă, în luna aprilie a anului trecut. Deja în august s-au lansat primele zvonuri cum că ea ar fi însărcinată și iată că zvonurile se dovedesc a fi adevărate.

Reprezentantul actorului a confirmat pentru E! News că acesta și soția lui în vârstă de 35 de ani au devenit părinții unui băiețel în urmă cu câteva zile, nașterea având loc în New York.

Gere are un fiu de 18 ani, Homer, alături de fosta soție și actrița Carey Lowell, pe când partenera sa mai mică chiar cu 33 de ani are un băiețel, Albert, în vârstă de 5 ani și pe care îl alintă prin numele Albertino.

Richard Gere și Alejandra Silva s-au căsătorit după 4 ani de relație și în luna septembrie a anului trecut au primit o binecuvântare specială de la nimeni altul decât marele Dalai Lama.

Relația celor doi a fost oficializată în cadrul unei ceremonii civile ținute în Spania în luna aprilie a anului trecut. Aceasta a fost urmată luna următoare, de sărbătorirea alături de prietenii și familia actorului la reședința sa din New York, actorul mărturisind că „sunt cel mai fericit om din univers, cum aș putea să nu fiu?”.

Și Alejandra se pare că este de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.