Retrospectiva unui început de sezon memorabil! Topul celor cool ținute de 1 Mai, în Mamaia

0

Începutul de sezon estival 2019 a fost unul de-a dreptul memorabil! Doamnele și domnișoarele s-au întrecut în ținute care de care mai extravagante și au petrecut timp de patru zile și patru nopți până în zori.

De 1 Mai toată lumea pleacă fie la mare, fie la munte, fie la pădure, la un grătar cu prietenii.

Preferata noastră, însă, rămâne stațiunea Mamaia, la care nu renunțăm nici dacă Paștele coincide cu cea mai așteptată petrecere a anului.

Indiferent de locație, un lucru este sigur: toată lumea își dorește să se distreze. Ca în fiecare an, Verdict.ro a fost la malul mării pentru a vedea parada ținutelor pregătite pentru petrecerea de 1 Mai.

Topul celor cool ținute de 1 Mai, în Mamaia

1.

În topul preferințelor noastre se află un cuplu extrem de cool, care nu a trecut neosbservat.

În ceea ce privește ținuta domnișoarei din fotografie îmi place foarte mult că nu este deloc vulgară, în ciuda decolteului adânc, accesorizarea este bună, în special în zona capului. Probabil a citit ceva reviste de modă sau bloguri, pentru că în mod evident artificiul pe care l-a făcut cu eșarfa sub pălărie este în tendințe acum. Aș fi optat, totuși, pentru o pereche de pantaloni mai lungi puțin.

De cealaltă parte, partenerul ei are și el o ținută foarte bună. Poate aș fi mai deschis încă un nasture la cămașă și aș fi ales o altă nuanță a blugilor, însă per total îmi place. A se observa detaliul celor doi nasturi roșii de la cămașă care cel mai probabil au fost adăugați de ei. Felicitări!

2.

Pe locul doi avem un alt cuplu, îmbrăcați în stil marinăresc, aș putea spune, judecând după pălăria lui. În ceea ce îl privește pe el nu sunt prea multe de comentat, atât că aș fi ales sacoul cu 1-2 mărimi mai mare. În schimb, tânăra îmi place foarte mult. O ținută potrivită pentru litoral, pentru o petrecere pe un yacht, nu neapărat pentru o petrecere pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.