Retrospectiva anului. Cupluri celebre care s-au despărțit în 2018 | Româneşti, Vedete

0

Mai este doar un pas și intrăm în noul an, iar noi am decis să facem un bilanț al cuplurilor care s-au despărțit în 2018. Fie că și-au spus adio după ani de relație, fie că au ajuns la divorț, mai multe celebrități au pornit pe drumuri separate anul acesta.

Dacă unele cupluri au punctat în 2018 o căsătorie sau alte cupluri și-au asumat rolul de părinți, iată că lucrurile nu au fost atât de bune pentru toată lumea. Fie că este vorba de vedete autohtone sau celebrități de peste hotare, iată care sunt cuplurile care s-au despărțit în 2018!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Drăguşanu (36 ani) şi Victor Slav (38 ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna însă și actele și au devenit părinții unei fetițe pe nume Sofia Natalia, acum în vârstă de 2 ani. Ei bine, împăcarea nu a durat foarte mult, Bianca Drăgușanu și Victor Slav despărțindu-se definitiv la începutul acestei veri.

Misha și Connect-R

Misha si Connect-R 1

Cu toate că Misha (27 ani), pe numele său real Mihaela Sotrocan, și Connect-R (36 ani), Ștefan Mihalache pe numele său, au divorțat în urmă cu aproape doi ani, abia în vara lui 2018 au făcut totul public. Cei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.