Replica pe care Lidia Buble nu a mai dat-o niciodată. „Bietul Răzvan! Eu vi-l las, mă, dar nu vrea”

0

Deși sunt înainte de mulți ani, cântăreața Lidia Buble și prezentatorul de televiziune Răzvan Simion încă stârnesc vii coemntarii cu povestea lor de dragoste.
Sătulă de comentariile care se fac pe marginea relației lor, Lidia Buble a replicat dur.

„Voi v-aţi gândit o secundă cât de tare sunt eu? Din moment ce… cu toate defectele astea pe care le am reuşesc să fac tot ce vreau. Sunt câteva doamne atâta de curioase aici, pe Instagram. Nu vă răspund, fierbeţi, fierbeţi la foc mic şi sigur”, a spus Lidia Buble, potrivit spynews.ro.

„Şi nu vă zic câte domniţe îl plâng pe Răzvan. Bietul Răzvan! Vai, Răzvan deci nu ştiu cum mai poate… Băi fetelor, dar eu vi-l las, mă, dar nu vrea.

Măi Răzvane, sincer, cu toată sinceritatea îţi spun. Te credeam mai sănătos la cap. Fata asta, aşa profită de tine, mă. Mă de tot! Răzvane, deci nu! M-ai dezamăgit total. Pe asta nu o înghit, pe asta nu o accept, cu asta nu pot să trăiesc, deci nu se mai poate. Nu! Bărbatul ăla merită mai mult.

E adevărat că… merită mai mult, ce să zic. Dar uite că se mulţumeşte cu puţin, ce să vezi”, a mai afirmat cântăreața.

Citește și: Guvernul Boc a înmuiat pedepsele pentru pedofili, Guvernul Cioloș le-a lăsat la fel, iar Guvernul Dăncilă nu e interesat!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.