Renumita Olivia Newton-John se luptă ca să trăiască. Actrița are cancer în fază terminală

0

O veste teribilă s-a năpustit ca un trăsnet asupra fanilor actriței Olivia Newton-John, care, din ultimele informații, nu mai are mult de trăit.

Faimoasa actriță Olivia Newton-John suferă de o boală crudă, cancerul. Iubita actriță australiană, în vârstă de 70 de ani, a mărturisit în cadrul programului de televiziune 60 Minutes că din păcate, nu mai are mult de trăit, întrucât suferă de cancer în fază terminală.

Din nefericire, nu știe cât mai are de trăit, după cum a dezvăluit online ziarul spaniol La Vanguardia. Este pentru a treia oară când râvnita actriță din „Grease” se luptă cu nemilosul cancer la sân.

Doar că de această dată, iubita actriță a declarat că boala a ajuns deja în stadiul 4 de metastază, întrucât celulele canceroase ce o ucid pe zi ce trece s-au întins și în ale părți ale corpului, potrivit Agerpres.

Chiar după ce a făcut cunoscută această veste, mai mulți actori și-au dorit să-și arate suportul și compasiunea față de vedete, și i-au lăsat nenumărate mesaje de încurajare, spunându-i că nu este singură în această luptă.

„Bună Olivia, sunt Hugh, alături de 15.000 dintre prietenii şi rudele tale apropiate. Vreau să-ţi spun că eşti ce mai extraordinară persoană, o mamă incredibilă şi cea mai bună…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.