Reîntoarcere accesoriilor statement – care sunt piesele care au reveni în tendințe și cum să le porți

0

Iarna aceasta, iubitoarele de modă se vor bucura de revenirea spectaculoasa a unor accesorii statement ce au facut furori de-a lungul timpului.

Esența unui styling de excepție stă în felul în care accesorizezi ținuta. Se pare că această convingere a readus în scenă accentele statement care, nu doar scot outfitul din anonimat, dar îi conferă personalitate în același timp.

Dacă în anii precedenți ținutele șic ale sezonului rece erau marcate de suprapuneri creative, volumetrii și jocuri de texturi, iarna aceasta se adaugă la acestea un focus aparte asupra accesorizării. Iar când spunem accesorizare ne referim la combinații bogate în stilul celebrelor Anna Dello Russo sau Iris Apfel.

Bijuteriile masive suprapuse, gențile supradimensionate, mănușile din piele, mai ales în culori neon, eșarfele și centurile statement și multe altele. Principul este: cu cât mai multe, cu atât este mai stylish look-ul. Sau cum spunea Anna Dello Russo “bijuteriile sunt ca vitaminele, pentru modă; cu cât mai multe, cu atât bine”.

Iată câteva sugestii de accesorizare preferate de noi.

Bijuteriile masive

Totul a pornit acum două sezoane, când designerii au reintrodus cerceii supradimensionați în propunerile lor de styling. Acum, estetica aceasta este diversificată și amplificată. Desigur, acest tip de accesorizare nu poate fi integrat corect decât alături de o atitudine asumată.

Influențele regăsite în acest trend bifează accente art deco, tribale sau baroc, introduse de către designerii a caror estetică globală se identifică cu sursa de inspirație respectivă.

La acestea se adaugă cerceii purtați neasortat, cercelul statement singular, colierele și brățările în dimensiuni exagerate și purtate suprapus.

Mănușile din piele, în tonuri cu personalitate

Pentru cei care preferă moda care nu omite caracterul practic al său, mănușile din piele vor fi vedetele garderobei lor de sezon….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.