Regretul pe care l-a avut Prințul Charles la nașterea Prințului Harry

0

În biografia scrisă de Andrew Morton, „Diana: Her True Story”, Prințesa Diana a dezvăluit că a simțit multă presiune din partea mediei în preajma primei sale sarcini, cu Prințul William. De fapt, ar fi fost atât de greu de suportat încât nașterea a fost indusă, fiind nevoită să aleagă o zi care nu se intersectează cu programul de polo al Prințului Charles.

„Când l-am avut pe William, am fost nevoiți să găsim o dată în calendar care nu ar fi coincis cu programul de polo al lui Charles. William a trebuit să fie indus pentru că nu am putut suporta presiunea mediei prea mult, devenise de nesuportat. Era ca și când toată lumea ar fi monitorizat fiecare zi pentru mine”, a povestit Diana.

Prințesa Diana a continuat prin a spune: „Oricum, după ce băiatul s-a născut, a fost un entuziasm imens. Încântați cu toții, eram mai sus decât un zmeu. Am găsit o dată în care Charles să-și dea calul de polo pentru mine, pentru a naște. A fost foarte frumos, m-am simțit recunoscătoare pentru acest lucru.

Nașterea Prințului Harry a venit, de asemenea, cu propriile probleme. Diana a spus în biografie că Prințul Charles și-ar fi dorit, de fapt, o fiică. „Știam că Harry va fi băiat pentru că am văzut în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.