Regizorul spaniol Jesus del Cerro se consideră pe jumătate român

0

Jesus del Cerro și-a legat numele de producții ca „Un pas înainte”, „Nașa”, „Contra timp” și, mai nou, de serialul „Vlad”, care va avea premieră în primăvară la PRO TV, însă nu se indentifică, spune el, cu România doar prin filmele pe care le-a realizat aici!

„Am venit acum 10 ani pentru un proiect, iar după aceea, am lucrat ba aici, în România, ba în Spania, ba în Argentina, dar mereu am revenit în România, pentru că am primit oferte și pentru că îmi place foarte mult țara voastră. Îmi place aici, îmi place București și mai ales sunt proiecte foarte interesante aici, iar pentru mine cel mai important este să fac astfel de proiecte interesante. Nu cred că vreun regizor din lume ar spune «nu» la astfel de provocări”, ne-a mărturisit regizorul, care vorbește perfect limba română, dar cu accent spaniol. Și ca să întărească afirmația că îi place la noi, ne-a dezvăluit că, de vreme ce tot stă mare parte a anului în România, a decis să-și cumpere o casă aici!

„Eu am casă și aici, în București, dar și în Spania, la Madrid. Eu acum sunt jumătate-jumătate. Jumătate din timp în petrec în Madrid, jumătate în București. Îmi place mult România. M-aș muta oricând aici”, a completat Jesus del Cerro.

Regizorul spaniol Jesus del Cerro se consideră pe jumătate român

Înnebunit după drob

 Jesus recunoaște…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.