Regizorul Quentin Tarantino scrie un roman despre un veteran din Al Doilea Război Mondial

0

Regizorul Quentin Tarantino, câștigător a două premii Oscar pentru scenariile filmelor „Pulp Fiction” şi „Django Unchained”, a dezvăluit că scrie un roman despre un veteran din Al Doilea Război Mondial care devine un cinefil, potrivit nme.com

Autorul peliculei „A fost odată la… Hollywood/ Once Upon A Time In Hollywood” a discutat despre roman cu regizorul Martin Scorsese, conversația fiind transcrisă în publicația DGA Quarterly.

„Chiar în acest moment scriu o carte. Vorbesc despre acest personaj care a participat la cel de-Al Doilea Război Mondial și care a văzut multă vărsare de sânge. Acum s-a întors acasă, sunt anii 1950 și nu mai poate reacționa la filme. Le consideră naive după toate evenimentele prin care a trecut. Subit, află despre filmele lui Kurosawa și Fellini. Se gândește că «Poate filmele astea au ceva în plus în comparație cu cele de la Hollywood». Prin urmare, se găsește prins în astfel de lucruri, unele filme îi plac, pe altele le consideră deranjante, pe unele nu le înțelege, dar cel puțin realizează că vede ceva”, a afirmat Tarantino.

Quentin Tarantino dorește să renunțe definitiv la producțiile pentru marele ecran și să se concentreze pe cariera de scriitor și dramaturg.

Câştigător al trofeului Palme d’Or de la Cannes cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.