Regina Rania a Iordaniei se apără împotriva acuzațiilor publice că ar cheltui prea mulți bani pe haine

0

După ce mai multe bloguri au început să estimeze prețul întregii sale garderobe, Regina Rania a Iordaniei a emis o declarație rară pentru a lămuri lucrurile în ceea ce privește hainele pe care le poartă.

„De-a lungul timpului, au apărut foarte multe păreri în legătură cu banii pe care Majestatea Sa îi cheltuie pe haine. Având în vedere interesul Majestății Sale de a face cunoscute aceste lucruri tuturor persoanelor pentru a-și construi opiniile față de ele, pozitive sau negative, am decis să clarificăm câteva detalii în privința acestui subiect”, începe declarația postată pe Facebook.

Potrivit reprezentanților săi, Regina Rania a Iordaniei a menținut dintotdeauna un echilibru între reprezentarea Iordaniei și cheltuieli. Astfel aflăm că majoritatea hainelor sale sunt fie împrumutate, fie primite cadou. Cu alte cuvinte, situația este total diferită de ceea ce blogurile prezintă, influențând publicul în mod eronat.

„Atenția asupra hainelor și cheltuielilor soțiilor de lideri din multe țări și acuzarea acestora de irosirea banilor, fie în mod corect sau greșit, nu este un subiect nou, acesta a fost exploatat ca un instrument politic istoric de mult timp. Astăzi, observăm aceeași practică adoptată de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.