Regina Elisabeta a II-a, primul membru al Familiei Regale care îl cunoaște pe fiul Prințului Harry | Străine, Vedete

0

Suverana britanică le va face o vizită, astăzi, lui Meghan și Harry, la Frogmore Cottage, pentru a-și cunoaște cel de al optulea strănepot.

Regina, în vârstă de 93 de ani, a acceptat, marți, felicitări din partea unui invitat al Castelului Windsor, care a întrebat-o: „Viața este bună pentru Majestatea voastră?”

Monarhul, care era însoțit de Ducele de Edinburgh la un prânz dat în cinstea membrilor Ordinului de Merit, a răspuns: „Da, mulțumesc”.

Încă nu se știe dacă Prințul Philip va călători la Frogmore Cottage alături de soția sa.

După vizita Reginei Elisabeta a II-a, Harry și Meghan își vor prezenta bebelușul întregii lumi.

Ducele și ducesa de Sussex au devenit părinți pentru prima dată, la primele ore ale zilei de 6 mai. Duminică după-amiază, Meghan a intrat în travaliu, astfel că cuplul regal și mama ducesei, Doria Ragland, au călătorit în secret de la Windsor la spitalul privat Portland din Londra, unde bebelușul a venit pe lume.

Cei trei au călătorit într-un convoi format din două mașini, doar câteva persoane fiind informate despre călătoria de 40 de minute până în capitala britanică, potrivit The Mirror.

Escortați de Scotland Yard, aceștia au reușit să intre în spital fără să fie observați și să iasă în același mod, patru ore mai târziu.

Întreaga lume a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.