Regina Elisabeta a II-a „nu va tolera” ca Prințul Harry și Meghan Markle să își crească copilul cu o alimentație vegană

0

De la întâlnirea Prințului Harry cu Meghan Markle în viața lor au apărut numeroase schimbări, stilul de viață sănătos al Ducesei de Sussex influențându-l și pe Harry.

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle își doresc ca și copilul lor să aibă o alimentație sănătoasă, mai multe surse regale declarând că ei și-ar dori ca viitorul copil să fie vegan, un lucru de care Regina nu este încântată.

Potrivit Womans Day, Ducele și Ducesa de Sussex și-ar dori să își crească copilul urmând o dietă bazată pe plante, însă Regina Elisabeta a II-a „nu va tolera” acest lucru.

„Acest lucru a creat discuții tensionate între Meghan și Harry, care nu dorește să își supere bunica”, a declarat o persoană apropiată.

„…Meghan continuă să depășească limitele cu familia regală, iar acest lucru nu este văzut foarte bine, mai ales de către Majestatea Sa. Creșterea copilului într-un mod vegan nu va fi tolerată de Regină”, a adăugat aceeași sursă.

Aceste informații nu au fost însă confirmate și de alte surse și, în plus, potrivit mai multor surse, Meghan urmează o dietă vegană doar în timpul săptămânii, în weekend bucurându-se de alimente de origine animală. Stilul ei de viață l-a influențat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.