Regina Elisabeta a II-a încalcă o regulă importantă vorbind despre Brexit

0

Membrii familiei regale trebuie să urmeze de obicei un protocol strict și numeroase reguli, însă câteodată ei aleg să le încalce și să depășească limitele tradiționale. Ne-am obișnuit ca acest lucru să se întâmple în cazul Prințului William, a Prințului Harry și a soțiilor lor, însă chiar și Regina Elisabeta a II-a se pare că încalcă anumite reguli, deși de obicei este foarte strictă.

Așa cum probabil știai deja, membrii familiei regale britanice trebuie să fie apolitici în public, adică nu pot vota și nici nu-și pot exprima părerea în subiecte cu temă politică. Ei trebuie să aibă o atitudine neutră față de problemele politice, acest lucru fiind precizat și pe site-ul familiei regale. Potrivit acelor informații, Regina Elisabeta a II-a trebuie să rămână „strict neutră cu respect pentru problemele politice”, fără „a putea să voteze sau să susțină alegerile”.

Așa cum probabil știi deja, în Regatul Unit se vorbește despre Brexit, ca urmare a deciziei controversate de a părăsi Uniunea Europeană, decizie luată în urma votului din 2016.

Regina Elisabeta a II-a a făcut în ultimul timp mai multe remarci despre Brexit, în ciuda protocolului regal, iar ultimul discurs pe această temă l-a ținut în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.