Regina Elisabeta a II-a angajează social media manager. Ce salariu oferă și care sunt responsabilitățile job-ului | Străine, Vedete

0

Anunțul a fost publicat pe site-ul oficial al Casei Regale Britanice și menționează că persoana care va primi job-ul va fi remunerată cu aproximativ 30.000 de lire pe an, în funcție de experiență, va trebui să lucreze 37,5 ore pe săptămână, de luni până vineri, și va trebui să conștientizeze că postările sale vor fi urmărite de milioane de oameni de pe tot mapamondul.

Regina caută o persoană care să cunoască îndeaproape rețelele de socializare, să poată administra, alături de echipă, site-ul oficial și să stârnească interesul publicului față de conținutul publicat.

Job-ul va presupune și deplasări – vizite de stat – însă biroul viitorului angajat va fi la Palatul Buckingham. Concediul anual oferit este de 33 de zile, iar masa de prânz a viitorului angajat va fi gratuită.

Familia regală britanică este urmărită de milioane de oameni pe rețelele sociale și a comunicat public că luptă împotriva abuzurilor online, după mai multe atacuri virtuale la adresa celor două ducese, Kate Middleton și Meghan Markle.

Foto – Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.