Regele Thailandei s-a căsătorit cu garda sa de corp | Străine, Vedete

0

Anunțul i-a luat prin surprindere chiar și pe thailandezi, pentru că nu se știa în mod public faptul că cei doi au o relație. Maha Vajiralongkorn nu este însă la prima căsătorie. El a divorțat de trei ori până acum și are 7 copii.

Cine este noua regină a Thailandei

Conform BBC, anunțul nunții a fost făcut printr-un comunicat oficial. „Regele Vajiralongkorn a decis să o promoveze pe Suthida Vajiralongkorn Na Ayudhya, fost general, la rangul de consoartă regală. Aceasta a devenit Regina Suthida, va avea titlu regal și va face parte din familia regală”.

Noua regină Suthida îi stă aproape regelui de foarte mulți ani, cei doi fiind fotografiați în nenumărate ocazii împreună, însă nimeni nu a știut până acum că relația lor era mai mult decât strict profesională.

Conform presei internaționale, nunta celor doi a avut loc miercuri, pe 1 mai, iar televiziunile thailandeze transmit de atunci încontinuu imagini de la eveniment.

Proaspăta regină Suthida a fost stewardesă. În 2014, regele Vajiralongkorn a făcut-o comandanta unității sale de bodyguarzi, iar în decembrie 2016 i-a oferit rangul de general în armată.

Foto – Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.