Reese Witherspoon seamănă perfect cu fratele ei mai mare, John D. Witherspoon

0

Nu este deloc un secret faptul că Reese Witherspoon are gene puternice în familie. Actrița din Big Little Lies și cei doi copii ai săi, Ava (19 ani) și Deacon (15 ani) seamănă atât de mult încât pare că sunt frați. Recent, Reese a postat pe Instagram Story o fotografie rară în care o vedem alături de fratele ei, John D. Witherspoon, iar cei doi au exact aceleași trăsături.

Deși Reese postează foarte des imagini cu familia ei, cu soțul și cei doi copii, nu procedează la fel și cu fratele ei, pe care ultima dată l-am văzut menționat de Reese în luna aprilie, când a celebrat Ziua Națională a Fraților. „La mulți ani de Ziua Națională a Fraților celui mai bun frate mai mare. Cum se spune? Moda trece dar familia este pentru totdeauna? Te iubesc!”, a scris actrița în descrierea fotografiei.

Iar înainte de această zi națională, Reese a imortalizat momentul în care s-a întâlnit cu fratele ei într-o cafenea din Nashville, în 2014. „Iubesc să-mi văd fratele. Îmi împărtășește dragostea pentru gogoși, așa știu că suntem rude”, a adăugat Reese alături de imagine.

Citește și:
Keanu Reeves are un nou look și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.