Reese Witherspoon neagă, într-un mod amuzant, zvonurile conform cărora ar fi însărcinată

0

La fel ca Lady Gaga, Reese Witherspoon știe exact cum să oprească zvonuri mincinoase. În timp ce Gaga a înlăturat orice dubiu în legătură cu sarcina fictivă, anunțând că lucrează la un nou album, Witherspoon s-a gândit să adauge o doză de umor veștilor false, implicând-o și pe Jennifer Garner.

Reese a postat o fotografie a copertei revistei OK! pe contul personal de Instagram, a cărei titlu principal insinua că atât actrița, cât și Jennifer Garner ar fi însărcinate. Reese a adăugat în descriere, adresându-i-se lui Jennifer: „Hey, @jennifergarner! Ne putem crește copiii imaginari împreună?”. Gwyneth Paltrow a comentat la postare cu o serie de emoticoane râzând, în timp ce actrița Sarah Michelle s-a oferit să aibă grijă de copii. Întregul schimb de comentarii i-a amuzat pe fanii actrițelor, alăturându-se discuției ironice.

Reese Witherspoon are trei copii, Ava (19 ani), Deacon (15 ani), din căsătorie cu Ryan Phillippe, și Tennessee (6 ani) cu soțul ei Jim Toth. Iar Jennifer Garner are trei copii cu fostul său soț Ben Affleck: Violet, în vârstă de 13 ani, Seraphina, în vârstă de 10 ani și Samuel (7 ani).

Citește și:
Kim Kardashian se confruntă cu o altă erupție a pielii din cauza…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.