Reese Witherspoon a postat o nouă imagine amuzantă cu Meryl Streep

0

Dacă o urmărești pe Reese Witherspoon pe Instagram, știi deja că aceasta postează o mulțime de imagini. Fie că este vorba de citate motivaționale, fotografii de la petreceri sau de la filmări, vei găsi pe contul ei cel puțin o imagine amuzantă.

De data aceasta, actrița a postat o fotografie din culisele unui shooting realizat alături de restul actrițelor din Big Little Lies, iar cea care ne amuză este Meryl Streep. Aceasta a renunțat la postura serioasă cu care ne-a obișnuit, iar modul în care a fost fotografiată te va amuza și pe tine. „Există mereu acel prieten în grup”, a scris Reese în descrierea imaginii.

Aceasta imagine nu este singura care ne-a amuzat în ultimul timp. Reese a postat și un meme cu Mona Lisa, „Monday Lisa” fiind descrierea perfectă pentru această imagine pe care probabil o vei trimite și tu prietenelor tale.

Actrița are totodată grijă să posteze și imagini mai vechi, de exemplu această fotografie cu Selma Blair din 1999. Cele două au jucat în mai multe filme împreună precum Legally Blonde și Cruel Intentions.

Citește și:
De ce Reese Witherspoon aruncă furioasă cu înghețată în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.