Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit unei cauze sociale

0

Știai că cei mai mulți români nu redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru nicio cauză socială? Astfel, un mecanism gratuit, eficient și atât de simplu de ajutorare a categoriilor sociale vulnerabile este practic sabotat prin lipsa de implicare.

Ce presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit?

Anual poți alege ca 3,5% din impozitul pe care deja l-ai plătit către stat să fie redirecționat pentru a susține o cauză socială. Este foarte simplu, gratuit și poți face astfel o faptă bună. Tot ce trebuie să faci este să completezi și să depui Formularul 230.

Ce se întâmplă dacă nu redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit?

Dacă alegi să nu completezi formularul prin care poți susține o cauză socială, banii tăi vor rămâne în grija statului, neputând să afli cum sunt folosiți.

3,5% din impozit poate însemna 100% viață pentru copii

Organizația Salvați Copiii România dotează maternitățile cu echipamente medicale pentru nou-născuți și are nevoie de implicarea noastră, a tuturor. De-a lungul timpului, Salvați Copiii a creat o rețea de sprijin imediat, prin dotarea maternităților cu aparatură medicală indispensabilă salvării nou-născuților prematur.

Numai în ultimii 7 ani, Salvați Copiii a investit aproape 4 milioane de euro în dotarea a 88 de maternități și secții de nou-născuți din 41 de județe ale țării cu aproximativ 515 echipamente medicale, care au ajutat la supraviețuirea a peste 42.000 de prematuri.

Și tu poți să ajuți! Direct prin facilitatea fiscală pe care ți-o oferă statul. Procesul de redirecționare este simplu și nu te costă nimic, practic doar muți de la stat banii reprezentând 3,5% din impozitul pe venitul tău pentru dotarea maternităților prin Salvați Copiii. Cum? Descarci formularul de pe www.salvaticopiii.ro/redirectioneaza, îl completezi cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.