Reacție neașteptată a Palatului Buckingham în conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton

0

După ce s-a anunțat că ducii de Sussex vor părăsi Kensington Palace și se vor muta într-o vilă de pe domeniul Windsor, mass-media au apărut zvonuri privind relația dintre cele două ducese. Zvonurile că ar fi certate au explodat, iar apropiații au dezvăluit momente încordate atât dintre frați, cât și dintre cumnate.

După ce The Sun a scris că ducesa de Cambridge i-a atras atenția cumnatei sale să nu mai ridice niciodată tonul la membri staff-ului său de la Kensington Palace, palatul Buckingham a transmis, în premieră într-un astfel de caz, că ‘Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată’.

Și Kate Middleton a comentat, ceea ce rare ori face, aceste zvonuri. Deși nu a răspuns direct, ea a vorbit despre copilul pe care Meghan și Harry îl așteaptă. Ducesa de Cambridge a spus: „Da, absolut, sunt foarte încântată de Meghan și noul bebeluș. Este un moment special, iar George și Charlotte, dar și Louis, vor avea un văr, așa că e foarte special”.

Citește și: Love, not war! Fotografia-simbol a Centenarului Marii Uniri. Cine sunt tinerii militari care s-au sărutat chiar înainte de defilarea pe sub Arcul de Triumf

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.